Jenny Rissveds klar för schweiziska Scott-Oldo MTB RT


Europamästarinnan Jenny Rissveds kommer att tävla som proffs i Schweiz från och med säsongen 2014 – [no link]

FALUN ::: Europamästarinnan på MTB eliminering, Jenny Rissveds från Falun, har skrivit på för det schweiziska proffslaget Scott Oldo MTB Racing Team.

Jenny Rissveds har sedan säsongen 2012 kontakt med lagledningen för Scott Oldo MTB RT. Att bli låta livet som proffs gå för studierna har inte varit aktuellt, därför har hon inte heller signerat för något av de team som uppvaktat henne under tiden som junior, beskriver Jenny på sin hemsida.

Under europamästerskapen i somras fick hon en konkret fråga från schweizarna och för ett par dagar sedan publicerade hon själv nyheten om proffskontraktet.

”Alla tycker väl att sitt egna team är det bästa osv osv och jag har ingen erfarenhet av andra team. Men en sak jag tycker är häftigt med det här teamet är att dom kan vara så otroligt professionella, samtidigt som de är så ödmjuka, vänskapliga och familjära. Under säsongen som gått har jag lärt känna dem och blivit en i ”gänget”. Jag har samlat på mig erfarenhet och har fått testa på en pytteliten del av proffslivet. Jag ser fram emot nästa säsong och jag är övertygad om att jag kommer lära mig och utvecklas mer än någonsin.” skriver Jenny.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *