Cramo blir ny titelsponsor till Alriksson GO:Green


– [no link]

SEXDREGA ::: PRESSMEDDELANDE:
Det är med glädje vi kan presentera CRAMO som vår samarbetspartner och tillika titelsponsor för säsongen 2013. Laget kommer därigenom för säsongen byta namn till CRAMO GO:GREEN.

Genom vårt samarbete ger CRAMO laget stora möjligheter att utvecklas enligt den uppsatta målsättningen, att vara bäst i världen 2015. Laget kommer genom samarbetet under säsongen 2013 kunna köra de internationella tävlingar som är viktiga för att skaffa sig erfarenhet för framtiden likväl som för att visa att laget är att räkna med i de stora sammanhangen.

CRAMO har en uttalad vilja till friskvård för sina anställda och vi är övertygade om att tjejerna i laget kan tillföra de anställda inom CRAMO mycket inspiration och kunskap, säger Martin Alriksson.

Erik Bengtsson, VD CRAMO:

”Vi satsar mycket på att stimulera motion och en aktiv fritid bland våra medarbetare, eftersom vi vet att en god hälsa och bra flås går hand i hand med både trivseln och prestationen på jobbet. Vi har generösa friskvårdsbidrag och har även uppmuntrat och sponsrat deltagande i en rad olika motionslopp och tävlingar. Just cykel har visat sig vara väldigt populärt, så när den här möjligheten dök upp kändes den klockren.

Genom avtalet med Alriksson GO:Green får vi tillgång till proffsiga hälsocoacher och föredragshållare. Och dessutom handgriplig draghjälp till de medarbetare och kunder som vill köra i något av Cramos lag på Vätternrundan eller Tjejvättern.

Att det är ett tjejlag passar oss utmärkt. Vi finns ju i en ganska grabbig miljö, men vill gärna locka fler tjejer till Cramo eftersom vi har sett positiva effekter på både arbetsmiljön och kundrelationerna på de platser där vi har en jämnare könsfördelning.

Att Alriksson GO:Green har en uttalad miljöprofil gjorde saken ännu bättre, eftersom det är något vi arbetar väldigt aktivt med själva.”

Om Cramo:

Cramo är en paneuropeisk uthyrningskoncern. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat i Helsingfors.

Cramo hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn genom totalt cirka 400 depåer i Skandinavien, Finland, de baltiska staterna, Ryssland, Polen, Tjeckien och Slovakien samt genom det helägda dotterbolaget Theisen Baumaschinen även i Tyskland, Österrike och Ungern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *