Emma Johansson nöjd efter läger med Norska landslaget


Emma Johansson. Foto: Dennis Nystrand – [no link]

GENT, BELGIEN ::: Emma Johansson jobbar hårt för att vara i så god form som möjligt inför tävlingsdebuten kommande säsong. Den senaste veckan har hon spenderat med det norska landslaget på träningsläger i Belgien. Det var en nöjd Emma som kommenterade lägret och nya upplevelser av velodromcykling på sin hemsida. I en intervju med PEZ-Cyclingnews avslöjar hon planer på bröllop och kanske en framtida karriär som team manager.

24 Norska cyklister – och en Svensk. Emma Johansson åkte till Gent tillsammans med Norska landslaget och fick en ny upplevelse på cykeln. Emma berätter på sin hemsida om sin skeptisism gentemot att cykla på velodrom. Efter en vecka på bana i Gent är dock inställningen enbart positiv.

– Cykla ensam, i grupp, lagtempo, bakom derny – det är perfekt hård träning och jag kan verkligen förstå att det kan göra mig till en bättre cyklist. Det enda som var svårt var Madison, men när man väl fått kläm på det så var det det roligaste, skiver Emma på hemsidan.

Igår intervjuades Emma av den Brittiska cykelsajten PEZ Cyclingnews. Hon berättade då bl.a. om att hon nu planerar bröllop under nästa år och att hon mycket väl kan tänka sig en framtida karriär som team manager.

==> Läs hela intervjuven på PEZ Cyclingnews här!

Klicka här för att se flera videos från lägret på velodromen i Gent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *