Motala AIF Cykelklubb satsar på ett juniorlag 2007


från vänster: Jonas Olsson lagledare, Sebastian Olsson, Robin Juhlin, Per Schylström, Tim Wennberg, Johan Nystrand, Rick Andersson, Hans Andersson Administratör – [no link]

MOTALA ::: Jubileumsåret 2007 så kommer Motala AIF Cykelklubb att få ett mycket starkt juniorlag. Genom ett samarbete med Cycleurope Sverige så kommer teamet att 2007 åka på Crescent cyklar som nu återkommer på den Svenska marknaden. Extra kul är det att med att få vara med om att återintroducera märket på racer sidan igen efter uppehållet säger lagledaren Jonas Olsson, 2002 års Europamästare på tempo och 2 gånger Svensk mästare på tempo. Modellen som juniorlaget kommer att köra på är Crescent Carbon RC

Vi är glada att vi fått till ett samarbete med Motala AIF Cykelklubb eftersom vi redan har ett stort samarbete med Vätterundan så är det extra roligt att också få följa klubbens starka juniorlag under säsongen 2007 säger marknadschef på Cycleurope Sverige, Björn Nilsson.
br>

Juniorlaget kommer att bestå av Per Schylström, Rick Andersson, Marcus Källstrand, Tim Wennberg, Robin Juhlin, Johan Nystrand och Sebastian Olsson. Huvudansvarig ledare är Jonas Olsson som själv började sin professionella cykelkarriär på en Crescent cykel.

Teamets målsättning är att vara det ledande laget i Sverige men också placera sig i några internationella tävlingar. Säsongen 2007 är en fortsättning på satsningen som klubben startade förra året i en mer långsiktig plan. Nu pågår försäsongsträning och tävlingssäsongen startar med utlandstävlingar i slutet av mars i Belgien.

Motala AIF CK har naturligtvis ett naturligt samarbete med Vätternrundan, – som redan nu har över 12 000 anmälda cyklister inför loppet 15-16 juni – marknadschef Jessica Hallros ser att det är viktigt och roligt med ett satsande cykel juniorlag i Motala AIF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *