Emma Johansson och Capri Sonne – T-Interim i Belgien


Capri Sonne – T-Interim i Belgien med Emma Johansson i bakre raden längst till höger. Foto: www.ottie.nl, Capri Sonne – T-Interim

OOUDENAARDE, BELGIEN ::: Emma Johansson har varit på en teampresentation med sitt nya lag Capri Sonne – T-Interim i Belgien.

– Jag blev hämtad på flygplatsen av Erik van de Clerk, andre teammanager i laget. Det blev trevlig vecka där nere, berättar Emma som kamperade ihop Emma Davies Jones, engelskan i laget, i hennes lägenhet i Ooudenaarde.

Första dagen ägnade laget åt att träna modevisningen på catwalken i Kortrijk där de fick träffa hela laget och Christel Herreman som är förste teammanager.

– Dag två var öppningsdagen för cykelmässan i Kortrijk där laget hade en monter. Det blev också spinning i två timmar inne på mässan med en massa publik. De hade beräknat 7-8000 besökare på mässan varje dag!

– Fredagen var vi ledig så då jag åkte för att hälsa på några bekanta där nere och fick även ordnat med bankkonto och hann också med att kolla på en lägenhet inför nästa säsong.

Lördag och söndag var vi hela dagarna på mässa och förberedde oss för vår lagpresentation som ägde rum under söndagen.

– Lagpresentationen började med en video på storbild från lagets survivalweekend, sen var det en modevisning med diverse lagkläder från lagets sponsorer; erima och modemakers. Efter det tog vi massor med foton och sen var det mingel och buffe med vip-gäster och sponsorer, fortsätter Emma.

– Jag tycker att laget verkar mycket bra och är helt övertygad om att 2007 kommer bli ett framgångsrikt år. Nu ser jag framemot ett läger i januari och sen blir det flytt till Belgien i mitten av februari.

– Den 25:e februari väntar ett träningläger med laget i Spanien och sen är det dags för tävlingspremiär den 7:e mars, slutar Emma Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *