Två starka svenskar i danska Team Odder


Odder CK har många åkare i sitt lag, förutom elitcyklister så har man även en stor juniorsatsning. Foto: Team Odder. Massor av ytterligare bilder finns på Team Odders hemsida

ODDER, DANMARK ::: Danska Odder Cykelklubbs Elit Team kommer under 2007 att ha två starka svenskar med i laget. Det är Alexander Gustafsson som stannar blir kvar i laget efter en säsong och nyförvärvet Erik Magnusson från Fagersta.



Erik Magnusson (t.h.) jobbar på hårt uppför trapportna i danmark.

Teamet kommer åter en gång, 2007 att bli registrerat som nationellt elit-team inom Danmark Cykel Union. Elitcyklisterna kommer att vara med i alla stora tävlingar i Danmark, men även ett antal internationella tävlingar (UCI) i Frankrike och Belgien.

I vecka sju skall cyklisterna åka till franska Nice för träningsläger. Säsongen drar igång i vecka tolv med tävlingar i Frankrike.



Alexander Gustafsson kämpar hårt på träningen.

Det står nu även klart vilken cykel som laget kommer att köra på. Efter förhandlingar så har man valt att fortsätta sitt avtal med Nishiki. Ramen som kommer att användas heter ”Champion Carbon”. Cykeln kommer att utrustas med komponenter från FSA och Shimano Dura-Ace.

Förutom de två svenskarna så finns följande danska A-ryttare:

Jacob Kodrup
Morten Høberg
Morten Lambert
Christian Moberg Jørgensen
Lars Werenberg
Jannik van Dijk
Mads Rydicher
Martin Adelfred
Kasper Eibye

Sportsdir.: Brian Henriksen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *