En placering upp Lucas Eriksson 7:a inför avslutningsetappen i Norge

Lucas Eriksson (Riwal CT) fortsätter att stärka sin position i Tour of Norway (kat. UCI 2.Pro). Inför den avslutande etappen ligger han nu på sjunde plats sammanlagt, endast 33 sekunder bakom ledande Nathan Hayes (INEOS-Grenadiers).

Imorgon avslutas årets upplaga av tour of Norway. Det blir en knappt 16 mil lång etapp med start och mål i Stavanger. Det är en medelsvår etapp med Grisabakken inne i Stavanger som skall klättras över tre gånger på avslutningen av etappen.

Två svenskar finns med i tävlingen. Lucas Eriksson och Kim Magnusson tävlar båda för det danska continentalteamet Riwal Cycling team. Magnusson nådde sitt bästa etappresultat idag med en 19:e plats och ligger nu på 30:e plats sammanlagt. Både han och Eriksson fanns med i den knappt 40 åkare starka tätklunga som gjorde upp om segern i en spurt i Jörpeland idag,

Dagens resultat innebar att Eriksson klättrade ytterligare en placering upp och han ligger nu sjua inför avslutningsetappen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.