Dansk tempomästarinna värvas till Team Crescent D.A.R.E

MALMÖ – När alla pusslbitar var på plats blev det klart att det svenska damelitlaget Team Crescent D.A.R.E kan stoltsera med ännu en stark tempocyklist i truppen, den här gången handlar det om den danska tempomästarinnan.

PRESSMEDDELANDE:
”Vi är glada att efter mycket arbete äntligen kunna avslöja att teamet förstärks med den regerande danska nationella tempomästarinnan Rikke Lønne inför kommande säsong 2016! Rikke har varit i vårt fokus sedan säsongen 2015 och det har varit en hel del pusselbitar att få på plats för att kunna förverkliga förvärvningen.

Vi har inför 2016 försökt bygga ett lag med olika styrkor och att signa en cyklist som Rikke tillför definitivt en annan dimension av åkstyrka till teamet och breddar vår spelplan ytterligare inför kommande tävlingar. Dessutom adderar hon till en redan offensiv laguppställning med sin aggressiva åkstil.

Säsongen 2015 tävlade Rikke för det framgångsrika danska laget Team BMS Birn där hon hade en fin säsong med landslagsuppdrag, etappsegrar på U6 Cycle Tour och även erövrade den danska mästartröjan i tempolopp framför starka Camilla Møllebro Pedersen och storproffset Amalie Dideriksen. Även redan signade Kristina Morin körde på danska Team BMS Birn 2015 och återförenas nu med sin gamla teamkamrat.
Det råder inga tvivel om att Rikke kommer att spela en viktig roll i teamet och att hon sitter på värdefulla erfarenheter att dela med sig av till sina nya teamkamrater. Vi ser fram emot ett fartfyllt, spännande och utmanande 2016 med en ny laguppställning!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *