Team Argon18 Scandinavia presenterar ny dräkt och fler sponsorer

ÅHUS – Idag presenterade skånelaget Team Argon18 Scandinavia tävlingsdräkten för kommande säsong. Laget kan stoltsera med ett par nya sponsorer och en förstärkning i kassan. Tävlingsdrkten får sig därmed en liten ansiktslyftning sedan förra säsongen.

Den helröda tävlingsdräkten från Team Argon18 Scandinavia var första att passera mållinjen vid svenska mästerskapen 2014. Inför säsongen 2015 har ärmarna fått en vit botten till fördel för den nya sponsorn PostNord.

Ny sponsor på dräkten är även Bauhaus, den gemensamma nämnaren mellan dem och PostNord är att båda företagen även synts de senaste åren som signifikativa sponsorer till Svenska Cykelförbundet.

– Vi är glada över att ha kunnat knyta till oss nya sponsorer, särskilt dessa två som är stora företag som redan visat ett intresse för att marknadsföra sig genom cykling, förklarar stallchef Mats Höllgren.

Mats berättar vidare att fler nya sponsorer, bl.a. på utrustningssidan kommit till inför säsongen. Det handlar bland annat om sportdrycksföretaget Isostar, skotillverkaren Fi´zi:k m.fl. Sedan tidigare finns HTS med varumärkena Swisseye och Etto som stora sponsorer. Lagetkommer fortsatt att heta Argon18, dvs. märket på den cykel som man tävlar på.

– Ett lyckat arbete med sponsorerna betyder naturligtvis en förstärkning i kassan. Det betyder att vi kan tävla mer, inte bara i Sverige, utan även på lopp i Danmark och eventuellt även andra ställen, avslutar Höllgren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *