Vinn 2 startplatser till Velofondo Vårgårda – klicka här och tävla

VÅRGÅRDA – Utlottningen är nu stängd
Om en vecka kör världscuphelgen i Vårgårda igång igen. Under lördagen den 23 augusti kl. 11.00 i Vårgårda körs Velfondo Vårgårda för femte gången. Motionsloppet startar precis bakom elitfältet. Nu kan du vinna två startplatser till loppet, klicka här och registrera din chans att vinna!!

Målet är beläget mitt i världscupområdet i centrala Vårgårda. Starten sker på Tånga Hed, ca 1.200 meter före cyklisterna passerar igenom världscupens målportal, då farten i loppet släpps fri.

Loppet är öppet för elitcyklister och motionärer, damer och herrar. Alla cyklister grupperas i en gemensam start, vilket gör fog för påståendet att alla cyklar med den bästa eliten. Det är bara att haka på och pröva förmågan i full tävlingsfart. Eftersom startfältet omfattar alla nivåer av cyklister så hittar man snart cyklister vars fart passar den egna förmågan och du kan få ett trevligt sällskap runt banan.

Det finns två sträckor att välja bland, 140 och 60 km. Startskottet går klockan 11.00. Ordinarie startavgift är 600 kr. Anmäl dig här så är du med i vår utlottning där en vinnare får två startplatser för sig själv och en vän.

Detta ingår:
– Deltagande i Velofondo 140 km eller 60 km
– Utlottning från ett stort prisbord
– Medalj
– After cycling- måltid efter målgång
– Mycket glädje och ett härligt minne

Läs mer om loppet på www.velofondo.se

Anmäl dig till tävlingen här (samtliga fält måste fyllas i)

Förnamn:
Efternamn:
Startgrupp: 140 km Elit Tävlingslicens krävs
140 km Motion
60 km Motion
E-post:

Dragning sker tisdagen den 19:e augusti. Resultatet publiceras här på Cyclesport.se och på vår Facebooksida (http://www.facebook.com/Cyclesport.se)

OBS! Villkor för deltagande finns på Velofondo.se

Inbjudan med all information: << Klicka här >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *