Skånes ordförande vill stilla stormen kring SCF: Enighet ger styrka


– [no link]

SKåNE ::: I kölvattnet av att ordförande Jahn Ekman tvingades avbryta sin mandatperiod så har frågan kring vem som framöver skall leda styrelsearbetet blivit en het fråga med konspiratoriska förtecken. Nu vill den mångårige ordföranden i Skånes Cykelförbund, Rolf Johansson se ett slut på motsättningarna och ett enat fokus framåt. Det skriver han i ett brev till landets klubbar och distrikt idag.

”Till
Svenska Cykelvänner!

FRAMTID

Hej jag heter Rolf Johansson och är sedan 12 år ordförande i Skånes Cykelförbund. Jag har också två år som styrelseledamot i Svenska Cykelförbundet. Som aktiv var jag i min ungdom tävlande för Landskrona CK och senar för Västerås IK.

Jag var under ett antal år anställd inom Riksidrottsförbundet, ordförande i en allsvensk fotbollsförening, därefter att antal år som regiondirektör i ett stort hotell företag för att avsluta yrkeslivet som Fritidsdirektör i Malmö stad under 10 år.

Under alla dess år har jag aldrig varit med om sådan tråkig utveckling som i Svenska Cykelförbundet. I Skåne har vi enligt min mening haft en bra kontakt mellan klubbar och förbundsstyrelse och tillsammans utvecklat vår sport.

Vad håller vi på med???

Årsmöte med ständiga bråk. Val till ordförandeposten med en röst???
Varför: Jag tycker jag att vi alla inom cykelvärlden bör fråga oss? Vad vill vi?
För många år sedan sade Jingis Kahn ”ENIGHET GER STYRKA”. Detta borde också gälla för oss alla från norr till de södra cykeldistrikten.

ÖNSKAN:
Att alla distrikt och klubbar tänker till och de som kommer till årsmötet har SVENSK CYKELS framtid i åtanke och inte på att vinna en intern strid om personfrågor.

VAD TYCKER NI?

Rolf Johansson”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *