Härnösandscyklister inspirerades av klubbens världsstjärna


Emma Johansson deltog i Härnösands cykelklubb årliga julfest, här
tillsammans med dubble SM-vinnare i MTB Erik Gunnarsson. Foto: Ola Thelberg – [no link]

HäRNöSAND ::: Emma Johansson bor och tävlar med adress i Norge och Team Hitec Products UCK men den svenska klubbadressen är Härnösands Cykelklubb och har så alltid varit. Igår träffade hon klubbkamraterna för träning och julfest.

Emma Johansson och äkta maken Martin Vestby missade inte årets julfest med Härnösands CK. På programmet stod både spinning, fika och prisutdelningar.

– Det är alltid lika roligt att besöka klubben, den ligger mig verkligen varmt om hjärtat, säger Emma som intervjuades under fikat efter ett fullsatt spinningpass. – OS är mitt stora mål, där kör jag för guld, fortsatte hon.

Det var inte bara Emma i fokus den här dagen. Härnösands CK har varit duktiga på att få fram nya dominanter inom sina respektive grenar och klasser. Årets Bubbenstipendiat, till minne av klubbens grundare Bubben Thelberg delades ut till två åkare, Axel Lindh (SM-guld tempo juniorer MTB) och Erik Gunnarsson (dubbla SM-guld MTB).

– Vi kunde inte skilja dem åt, förklarade Ola Thelberg, ordförande i HCK.

Emma och Martin hade också med sig sin tomtesäck sprängfylld med cykelkläder som de delade ut till ungdomarna i föreningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *