Ny namnsponsor för Kessiakoff och Team Garmin


Fredrik Kessiakoff är en av åkarna i 2010-års Team Garmin-Transitions. Foto: Dennis Nystrand – [no link]

BOULDER, CO, USA ::: Det Amerikanska ProTour-teamet Garmin – Slipstream får ny huvudsponsor inför kommande säsong. I laget finns den svenske superklättraren Fredrik Kessiakoff. Han och lagkamraterna kommer nu att tävla under namnet Team Garmin-Transistons. Den nya sponsorn Transitions Optical är världsledande inom teknologi för glasögon och linser.

Transitions Optical kliver in och tar över som co-sponsor efter Slipstream som varit med laget sedan de satte upp ProTour som mål för verksamheten 2007. Laget blev ett ProTour-team 2008 och har sedan dess varit ett av de riktigt stora teamen i världen.

Den nya sponsorn kommer att utnyttja teamet som en del av en stor maknadsföringskampaj i Europa. Lindsay Brown, General Manager för Europa, Mellan Östern och Afrika för Transitions kommenterar; “Med teamet har vi funnit en verklig partner som kan hjälpa oss att föra ut budskapet med vårt varumärke till miljoner av våra partners och kunder på ett meningsfullt och intrycksfullt sätt. Vi är entusiastiska över att få starta igång det här samarbetet och ser framemot att få arbeta cyklisterna och personalen i många år framöver.”

Förutom Fredrik Kessiakoff, som flyttar från Spanska Fuji-Servetto, hyser laget världsstjärnor som Dave Zabriskie, Bradley Wiggins och Christian Vande Velde. Den f.d. proffsåkaren Jonathan Vaughters är sportchef.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *