MIchel Stevensson kvar i Sparebanken Vest-Ridley??


Michael Stevenson. Foto: Dennis Nystrand – [no link]

SÄFFLE ::: Många Svenskar jobbar hårt för att kunna säkra sig om en plats kvar i ett lag som tävlar på Euriopatouren, eller högre. Michel Stevenson har kört den här säsongen för det väletablerade Norska laget Sparebanken Vest-Ridley. Mycket talar för att han blir kvar där:
– Jag har ett erbjudande från dem och det lutar åt att jag blir kvar, men jag hoppas naturligtvis på något större, säger Michael själv i en intervju med Nya Wermlandstidningen.

Värmlänningen Michael Stevensson som började sin elitkarriär i Karlstadslaget Cyclecomponents.com har fått ta mycket ansvar i sitt lag under säsongen som varit. Norska Sparebanken Vest-Ridley har inte riktigt räckt till styrkemässig och Stevensson har tillsammans med Roy Hegreberg fått bära det tunga snvaret vad gäller att finnas med i toppen på de tuffa tävlingarna. Kanske var det detta som gjorde att Michael inte tidigare gått ut och presenterat en förlängning av kontraktet med laget?

Precis som för flera andra svenskar så konstaterar Michael att som Svensk står man sig slätt i konkurrensen med inhemska cyklister i den större lagen nere på kontinenten.

– Jag vill ta mig vidare till högsta divisionen och det känns som att det är ganska nära. Det är ett par större segrar som krävs och hade jag vunnit det i år hade det inte varit några problem, säger Michael och siktar på att vinna de där segrarna nästa år till NWT.se.

Läs hela artikeln här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *