Svenska Cykeldagarna 2008 slog nya rekord


Här huserade vi från Cyclesport.se under mässdagarna. – [no link]

JÖNKÖPING ::: I helgen gick svenska cykeldagarna 2008 av stapeln. Under tre dagars hölls. mässa, föreläsningar, presentationer och cykelsportens årliga gala. När helgen summeras så kan man ytterligare en gång räkna ett nytt rekord i antalet besökare.

Arrangemangsgeneral Björn Stenberg har haft hektiska veckor innan mässan. Han är mycket nöjd när Cyclesport.se ringer upp honom så här efter ett par dagars återhämtning efter arrangemanget:

-Det var bättre drag på årets mässa än någon gång tidigare. Lördagens besöksantal var ett nytt rekord för mässan.

Stenberg är redan igång med planeringen inför 2009-års cykeldagar. I dagsläget planeras tre dagars evenemang mellan den 20:e och 22:a november 2009. Vissa förändningar kommer naturligtvis att göra även inför den tillställningen:

-En av de mest positiva sakerna inför kommande år är att vi utökar mässytan. Det kommer att bli nästintill dubbelt så stort. Vi har inför årets mässa fått säga nej till ett flertal utställare på grund av att vi helt enkelt inte haft plats, förklarar Björn.

Trots det nya rekordet i antalet besökare så är det ytterst tveksamt om det kommer att bli tre dagars mässa i fortsättningen. I dagsläget ser det ut som att man kommer att gå tillbaka till fjolårskonceptet med en inledningen på Svenska Cykeldagarna med seminarier och olika forum för diskussion på fredagen och därefter mässa under helgens två dagar. De exakta formerna ber Björn att få återkomma med längre fram.

Björn Stenberg avslutar med att tacka alla som hjälpt till för att få hela arrangemanget att fungera, både funktionärer, utställare och besökare. – Välkomna åter 20-22 november 2009.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *