Julklappstips: Hestra C-Zone Lobster


– [no link]

::: Det lackar allt närmare mot jul och vi på Cyclesport.se levererar ett sista tips för den inbitne cyklisten. Hestra C-Zone Lobster är en vinterhandske som fyller alla behov en vintercyklande skandinav kan tänka sig för sina händer.

Flera av våra tidigare julklappstips har handlat om klappar som gör sig bäst under den varmare tiden på året. Här kommer en som kan användas direkt i den blisstrande vinterkylan. Det är det småländska företaget Hestra som utvecklat en handsken som är perfekt för oss nordbor som vägrar låta minusgrader och fallande flingor sätta stopp för våra cykelturer. Handsken heter Hestra C-Zone Lobster.



Det är lätt att manövrera cykeln med lobsters 2-fingersgrepp

Handsken har naturligtvis fått sitt namn för likheten med en hummerklo. Hur handsken än ser ut så är det en femfingrad handske på insidan. Det geniala är att utsidan som är tillverkad i i ett 100% vattentätt material håller värmen inne som i en vante där fingrarna hjälper varandra att hålla värmen tillsammans. Men handskens egenskaper genom sin skärning gör att man enkelt och trafiksäkert kommer åt bromsar och växlar.

Handsken sitter tight och känns lätt och bekväm att ha på sig. Den är vattentät och har ventilerande Czone membran. Handsken kostar runt 400 kr i butik och den kommer garanterat att ge din cyklande vänner värme. Hestra C-Zone Lobster hittar du i välsorterade sport- och cykelbutiker.

Gå in på www.hestragloves.se för att läsa mer om handskarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *