Dahlblads Nutrition sponsrar Alriksson Cycle Team


Representanter för Dahlblads fanns med på Svenska Cykeldagarna i Jönköping. Läs mer om Alriksson Cycle Team på www.alriksson-cycle-team.se

SEXDREGA ::: Som ni märker så börjar dom svenska cykelteamen att få klart med sin materialsponsorer inför säsongen 2008. Här presenterar sveriges ledande damlag sin nykontrakterade leverantör av sportmat – Dahlblads Nutrition.

Dalblads Nutrition AB har slutit ett samarbetsavtal med Alriksson Cycle Team. Dalblads kommer att tillhandahålla sina kosttillskott till lagets cyklister fram till och med säsongen 2010.

”Vi ser samarbetet med Sveriges bästa landsvägslag på damsidan som ett naturligt steg i vår expansion inom cykelbranschen. Alriksson Cycle Team har en spännande mix av unga, lovande cyklister blandat med etablerade utlandsproffs. De kommer att få tillgång till välsmakande kosttillskott av högsta kvalitet”, meddelar Petter Holmegård, säljansvarig på Dalblads Nutrition AB.

Dalblads Nutrition AB tillverkar kosttillskott sedan nio år tillbaka. Produktionen sker i deras egen fabrik i Stenkullen utanför Göteborg. Kvalitén på råvarorna är högsta möjliga men även smaken prioriteras högt.

”Dalblads Nutrition AB har rykte om sig att leverera testade produkter som är effektiva och smakar gott. De är prisvärda utan att vi kompromissat med kvalitén”, säger Petter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *