Topprankade Åsa Erlandsson skriver på för Cyclesport.se


Åsa Erlandsson kommer fortsättningsvis att köra för Cyclesport.se. Foto: Dennsi Nystrand. Läs mer om åsa på: Åsa Erlandssons hemsida

UDDEVALLA ::: Sveriges högst rankade MTB-cyklist Åsa Erlandsson har skrivit på för Cyclesport.se. Åsa kommer att representera klubben på tävlingar i Sverige. Internationellt tävlar hon för Subaru Gary Fischer.

Åsa Erlandsson har sedan drygt ett år tillbaka tävlat för det amerkanska MTB-laget Subaru Gary Fischer. Trots proffskontraktet så har det blivit en hel del tävlande på hemmaplan. Så mycket att Åsa är rankad etta på den nationella rankingen.

-Det är roligt för oss att kunna få arbeta med en tjej som Åsa, säger Mikael ”Foxen” Nystrand, som är biträdande sportchef i Cyclesport.se. Vi har funderat mycket på hur vi skall kunna finnas med på MTB-scenen och när möjligheten med Åsa dök upp så kändes det helt rätt. Hon har den klass som krävs för att vi skall få tillbaka satsade pengar i form av bra marknadsföring.

Åsa bor i Göteborg, vilket även större delen av killarna som åker i landsvägslaget Team Cyclesport.se gör. Även lagets tränare finns i Göteborg. Det gör att närheten till duktiga träningskamrater och god expertis alltid finns.

-Jag ser verkligen framemot säsongen 2007, säger Åsa. Nu har jag en bra uppbackning internationellt och en riktigt bra organisation att ingå i även nationellt. Cyclesport.se har hjärtat i cykelsporten och hjärnan i marknadsekonomin och deras koncept känns helt rätt för mig.

Exakt när säsongsdebuten kommer att ske för Åsa är ännu inte klart men utförliga rapporter från hennes intenernationella tävlande kommer att finnas här på sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *