Alingsås CK presenterar hårdsatsande juniorteam


Från vänster: Jonathan Jansson, Fredrik Andersson, Mattias Svensson, Richard Larsén, Alexander Blomqvist och Frans Beckman. Foto:
Allebike

ALINGSÅS ::: Alingsås CK har under många år varit en av västsveriges bästa elitklubbar. Genom åren har många storheter kört i laget. I fjol var första gången på många som man inte hade åkare med i Svenska Cupen. Nu tar man nya tag och bygger ett nytt lag från grunden. Sex juniorer skall vara med och åter sätta Alingsås på den svenska cykelkartan.

I helgen hölls upptaktsläger för Alingsås Cykelklubbs juniorteam på landsväg 2007. Laget kommer att bestå av sex cyklister. Jonathan Jansson, Fredrik Andersson, Mattias Svensson, Richard Larsén, Alexander Blomqvist och Frans Beckman.

Under lördag och söndag körde man två fina distanspass. Stämningen var god och cyklisterna är glada över att få ingå i den satsning som görs.

Alingsås är den första klubb som presenterat en juniorsatsning för 2007. Ytterligare en större satsning är planerade i Motala AIF Cykeln, information om denna satsning kommer inom kort att presenteras här. Vi hoppas att fler klubbar kommer med sin presentationer innan säsongen drar igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *