Svealand Cycling Team summerar tuff sista etapp i Schweiz

Det blev en riktigt tuff dag i sadeln för de fem åkarna från Svealand CT som avslutade Grand Prix Rüebliland (UCI 2.1JUN). 1.700 höjdmeter fördelat på fyra 30 km långa varv. Eric Pedersen fanns med i huvudklungan vid målgång och inkasserade många tuffa kilometer av nyttig internationell erfarenhet och ett fint etappresutat att ta med hem och njuta av

– Summerar de fyra etapperna med ett skapligt resultat på högsta nivå. Killarna har helt klart visar att vi är där och att vi verkligen kan utmana! Vi måste bara fortsätta få ur våra unga cyklister och sätta ribban tidigt i junioråldern. Det är de internationella tävlingarna vi behöver! Stort tack till personalen på plats och så klart till cyklisterna och deras professionella inställning! Utan våra sponsorer skulle inte heller dessa resor vara möjliga så ett enormt stort tack till Er alla! Ovärderlig support! Sist och inte minst till all support på sociala medier!! Alla likes, alla uppmuntrande kommentarer! Det peppar och betyder så mycket, avslutar sportchef Oskar Ekstam före han påbörjar den långa resan tillbaka till Sverige.

SLUTRESULTAT:
1  BRENNSÆTER Trym Norway 07:08:27
2  PICKERING Finlay Fensham Howes-MAS Design 00:07
3  SIMMONS Colby LUX – Sideshow p/b Specialized 00:16
46  PEDERSEN Eric Svealand Cycling Team 01:55
60  EKMAN Erik Svealand Cycling Team 02:57
85  WARRÉN Joel Svealand Cycling Team 23:53
94  BORGSTRÖM Johan Svealand Cycling Team 46:06

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.