Fem svenska cyklister till VM i MTB XCE

Från ett VM till ett annat. När Downhill, 4X, XCC och XCO körts klart i italienska Val di Sole så bär det av till Österrike och staden Graz med en ny trupp. Denna gång handlar det om elimineringstävlingarna, XCE. Fem åkare kommer att representera Sverige, 4 killar och

Joel Burman (bild 1) – Borlänge CK
Anton Olstam (bild 2) – CSK Ludvika
Ella Holmegård (bild 3) – Giro Cycle Club
Edvin Lindh – Team Ormsalva Athletics Club
Anton Birath – Almby IK

”Alla de svenska cyklisterna har chans på en framskjuten placering, ja till och med medalj. Vi har tagit en medalj på tre av de fyra senaste internationella XCE mästerskapen, så vi ska inte bryta ny mark för att få med oss en medalj hem, även om det är små marginaler.” Säger Fredrik Kessiakoff, förbundskapten mountainbikelandslaget.

Fotnot: Även Elin Hellgren – IK Hakarpspojkarna – var uttagen men tackade nej pga förhinder.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.