Rekordstort intresse för U6 Cycle Tour 2015

TIDAHOLM – Etapploppet U6 CycleTour går mot nya rekord. Det är hela 720 anmälda cyklister från tio olika länder. Tävlingen körs i Tidaholm 6-11 juli.

PRESSMEDDELANDE:
Det blir rekordstora startfält vid årets upplaga av U6 Cycle Tour i Tidaholm som arrangeras mellan den 6-11 juli. När anmälningstiden gick ut vid midnatt mellan tisdag och onsdag hade hela 720 cyklister anmält sig till 39:e upplagan av cykeltävlingen. Cyklisterna är fördelade på 10 nationer, varav Norge har flest cyklister anmälda. Men glädjande finns det deltagare från både Australien och USA.

Den största klassen blir Pojkar 15-16 med 145 anmälda åkare. Herrar Elit har 120 anmälda, vilket gör att U6 Cycle Tour har en av de största elitklasserna under hela säsongen i Sverige. Damklassen har 85 anmälda vilket är rekord. Bland de yngre klasserna är det rekordstora startfält även här.

”Vi är stolta och tacksamma för det mottagande vår tävling har runt om i Cykeleuropa och hälsar alla hjärtligt välkomna till Tidaholm” avslutar en stolt tävlingsledare, Thomas Rehn.

Fullständiga deltagarlistor osv. kommer presenteras på vår hemsida,www.cku6.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *