Jennie Stenerhag flyttar till holländska Therme Skincare


Jennie Stenerhag i Falu Ck’s tävlingsdräkt. Foto: Bengt Stenerhag, Jennie Stenerhags hemsida

DALEN, HOLLAND ::: Sedan en tid tillbaka är det klart att Jennie Stenerhag från Falun flyttar lagadress till det holländska UCI-damlaget Therme Skincare. Jennie är glad över kontraktet och flytten till Holland.

I mitten av februari ansluter Jennie till laget och vara med på det första träningslägret i Italien. Hon befinner sig just nu i Sydafrika där hon tävlar och tränar med ett lokalt lag.

-Det ska bli kul att köra för ett nytt lag, jag tror att jag kan utvecklas och lära mig mycket av det. Jag ser också fram emot att bo i Holland ett tag, där har jag aldrig tidigare bott, säger Jennie via sin hemsida.

Jennie började att tävla internationellt på allvar säsongen 2006. Efter att han kört bra under vintern i Sydafrika så deltog hon i de inledande världscuploppet på Nya Zeeland. Hon fick senare möjlighet att tävla med det italienska UCI-laget Chino Forno d’ Asolo. Under sommaren körde hon flera större tävlingar för laget och samlade fina placeringar på sin meritlista. Hon representerarade även damlandslaget vid ett flertal tillfällen under säsongen.

Läs mer om det nya laget på Therme Skincare’s hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *