Julklappstips 1 – DVD Ride


Den demo som vi kikade på var på två skivor. Den upplaga som säljs idag är allt material samlat på en skiva. Köp filmen på: www.dvdride.com – [no link]

SKARA :::

Julafton närmar sig med stormsteg. Vi på Cyclesoprt.se vill därför dela med oss av ett par prisvärda julklappstips. Först ut är en ny form av träningshjälpmedel DVD Ride no. 1.

DVD Ride no. 1 är en ny sorts träningsfilm som gör inomhusträningen både underhållande och rolig. Skivan är framtagen för både hemanvändare och gym. Inledningsvis väljer man vad man vill titta på under tiden man tränar. Inom- eller utomhuscykling. Fri körning till film och musik eller strukturerad körning till ett förbestämt program.


Utomhusfilmen visar cykeltävling och en tidslinje med intervallprogrammet.

Träningsupplägget är pedagogiskt och välarbetat. Det är roligt att köra på sin motionscykel eller trainer samtidigt som man ser bilder från flera av nordens största cykelarrangemang. Förutom själva träningsprogrammet finns även annan nyttig cykelinformation. Hur man ställer in sin utrustning rätt, vad man skall ha på sig när man tränar, pulsbaserad träning m.m. Filmen är ett riktigt kap för alla som vill höja nöjesfaktorn på sin vinterträning.


Inomhusfilmen är inte lika underhållande som utomhusfilmen men ger mycket hjälp i träningen. Kanonbra för träningsgrupper på t.ex. gym.

Bakom denna välgjorda DVD finns ett par riktigt duktiga cyklister; Martin Vestby, norrmannen som tidigare tävlat för Team Bianchi Nordic (numera EuroGifts.com i Holland) och trean på Sverigerankingen Mattias Carlsson, Team MA-Borås (även han f.d. Team Bianchi Nordic). Musiken i filmen är gjord av en f.d. tävlingscyklist; Marcus Persson som tävlat för CK Wänershof.

Filmen säljs med svenska, norska och engelska ljudspår. För att få ett eget exemplar av denna emenenta rulle så skall du besöka www.dvdride.com.

God Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *