PREMIÄR för en svensk rankinglista!!!


Skara Elit Grand Prix 2004 med Mikael Nystrand i täten. Foto: Dennis Nystrand – [no link]

SKARA :::

Cyclesport.se är Sveriges nya portal för cykelintresserade.
Nu öppnar vi porten för ett nytt sätt att hantera och förmedla information om svensk cykelsport och svenska cyklister. En internetportal som vänder sig till alla som är intresserade av att åka cykel. På sajten hittar du:

Rankinglistor
Det har alltid saknats ett enkelt sätt att få veta vilka som är duktiga och framgångsrika inom cykelsporten i Sverige. Försök har gjorts med rankinglistor åtminstånde vi ett tidigare tillfälle men utan framgång. Cyclesport.se har ett poängsystem som är anpassat efter svenska förhållanden. Det innebär att föreningar, media och supporters inte längre behöver vara informationsdetektiver för att hålla sig uppdaterade om läget i den svenska cykeleliten. Det är bara att komma hit.

Information om cyklister och lag
Vem är han, var kommer hon ifrån, hur gammal är hon. Vad heter föreningen etc. Cyclesport.se samlar fakta om cyklister och föreningar. Det är lätt att navigera sig fram till informationen oavsett om man är datorvan eller inte.

Nyhetsrapportering
Vi finns med där det händer. När det gäller landsvägscykling så finns vi med på de flesta nationella tävlingarna och vi samarbetar med duktiga människor som förser oss med information om MTB-loppen. Vi rapporterar om cykelevenemang i Sverige. Utlandstävlingarna får andra sköta.

Vi hoppas att Cyclesport.se skall vara till glädje för just dig!
Dennis och Mikael Nystrand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *